VYPOČUTÉ Z DAVU: “Tak na poštu s balíkom už fakt nejdem.”

Strašne to letí! Ešte nedávno sme ťahali dreveného káčera, plienky varili a žehlili, listy posielali v obálke a balíky nosili na poštu. Dnes už sme inde! Bielizeň vyperie práčka, emaily odídu samé a balíky posielame z pohodlia domova. Bez dlhých radov a bez čakania. Začítajte sa a nechajte sa inšpirovať, ako na zasielanie balíkov v 21. storočí.

Naozaj musím s balíkom na poštu?

Tiež nemáte čas stáť s balíkom v dlhom rade na pošte? Nie ste v tom sami! Aj keď sa pri každej návšteve pošty zdá, že na státie v dlhých radoch má čas snáď celé Slovensko. V Zaslať.sk sa ale denne stretávame so stovkami príbehov ľudí, ktorí už skrátka chcú vyjsť z radu a ďalej v nich na pošte nestrácať čas. Zoznámte sa s dvoma z nich!

Mamička Terezka posiela ručne pletené tašky

Kým sa Terka venuje Šimonkovi, Zaslať.sk doručuje jej ručne pletené tašky zákazníkom.A čo hovorí o Zaslať.sk?“Na materskej si privyrábam predajom pletených tašiek, ktoré som predtým nosila na poštu. V dlhých radoch s dieťaťom to bola otrava a strata času, navyše pošta ešte zdražela. Manžel mi povedal o službe Zaslať.sk. Vodič štítok privezie, balíček prevezme a na druhý deň ho doručí príjemcovi.“ 




Podnikateľ Karol zasa predáva športové vybavenie

Zaslať.sk vykonáva kompletnú prepravu medzi obchodom a zákazníkom a Karol sa tak môže plne venovať predaju športového vybavenia.

V čom mu Zaslať.sk uľahčuje podnikanie?

“Mám obchod so športovým vybavením a riešim desiatky objednávok týždenne. Keby som sa mal navyše ťahať s balíkmi na poštu, tak už by som sa musel asi rozkrájať. Na Zaslať.sk mi zaslanie balíka zaberie 2 minúty, dokonca je to aj lacnejšie a viem, že balík bude na druhý deň u zákazníka.”



So Zaslať.sk stačí len zabaliť

Ťahať sa s balíkmi na poštu je jeden z „prazvykov“, ktorých sa držať rozhodne nemusíte. V Zaslať.sk fungujeme inak. My vám ukážeme možnosti prepravy a vy si vyberiete podľa vašich požiadaviek, ktorému dopravcovi váš balík zveríte. Máme ich dostatok tak, aby sme doručili takmer akýkoľvek balík kamkoľvek. Objednávku si vytvoríte online na www.zaslat.sk alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie Zaslať.sk počas niekoľkých minút. Balík po Slovensku spoľahlivo doručíme od 114 EUR s vyzdvihnutím na adrese, alebo od 90 EUR s odnesením na zberné miesto. Vodič k vám hneď na druhý deň príde, na balík nalepí štítok a ďalší deň sa príjemca, pokojne na druhom konci republiky, môže tešiť z vášho balíka. Zasielate balíky do zahraničia? To zvládame ľavou zadnou.

Tak napríklad:
  • balík do Českej republiky doručíme do druhého dňa od 8,99 EUR;
  • balík do Nemecka do 2 dní od 12,99 EUR;
  • balík do Anglicka do 3-4 pracovných dní od 19,99 EUR;
  • balík do Talianska do 3-4 pracovných dní od 22,99 EUR



Aké ďalšie benefity získate so Zaslať.sk?
  • Online sledovanie zásielky
  • Vyzdvihnutie doma alebo v práci
  • Možnosť zaniesť zásielku na zberné miesto
  • Pohotová zákaznícka podpora
  • Možnosť zaslať balík na dobierku, a to aj do Česka bez nutnosti účtu v českých korunách
  • Možnosť zásielku pripoistiť

A čo vy? Pôjdete sa nabudúce s balíkom zase postaviť do radu, alebo to skúsite pohodlnejšie?



 

Scroll to Top