poslať kufor na dovolenku

Ako poslať kufor na dovolenku a užiť si leto naplno? So Zaslať.sk!

Baliť si kufor na dovolenku je tak trochu lotéria. “Podarí sa mi tento rok zbaliť všetko, čo potrebujem?” Ale bez dostatočných schopností Tetrisu sa zvyčajne uspokojíte s veľmi malým množstvom. A letné dovolenky sú často vrcholom roka, tak prečo sa obmedzovať? Prečo si nemôžete vziať len päť párov topánok a šaty na každý deň dovolenky? V rubrike Zaslať.sk vám poradíme, ako si poslať celý kufor naraz.

Aj keď si na letisku môžete priplatiť za ťažšiu batožinu, stále ste to vy, kto ju musí ťahať. Čoraz častejšie sa stretávame s tým, že čoraz viac zákazníkov posiela svoje kufre na dovolenku vopred s prepravnými spoločnosťami na www.zaslat.sk. Ceny sú atraktívne a pohodlie je na nezaplatenie.

Ako si nechať spoľahlivo a včas poslať kufre na dovolenku?

Prepravné spoločnosti, s ktorými posielate svoj kufor na Zaslať.sk, spoľahlivo doručia vaše zásielky do 7 pracovných dní kdekoľvek na svete. Ak sa chystáte na dovolenku kdekoľvek v Európe, váš kufor dorazí do cieľa maximálne do 5 pracovných dní. Napriek tomu je dôležité mať na pamäti, že odoslanie kufra v predstihu je tou najlepšou možnosťou. Cesta batožiny do vašej destinácie bude pravdepodobne trvať dlhšie ako priama letecká doprava. Všetko si pohodlne vybavte z domu ešte pred odchodom.

Čas doručenia sa líši v závislosti od vzdialenosti miesta určenia, výberu prepravnej spoločnosti a typu prepravy. Z najznámejších môžeme spomenúť Taliansko, Chorvátsko, Bulharsko a Francúzsko, kde kufre doručujeme od 3 dní v bežnom režime. Do Španielska, Grécka, na Cyprus a Maltu to trvá približne 4 dni. Vďaka spoločnostiam UPS a FedEx však dokážeme kufre doručiť aj do druhého dňa. Na Zaslať.sk si môžete vybrať, či chcete zásielku dostať štandardným alebo expresným spôsobom doručenia.

A ako si môžem rezervovať kufor na dovolenku? Jednoducho a rýchlo na stránke Zaslať.sk, kde si vďaka interaktívnemu konfigurátoru prepravy môžete určiť, odkiaľ a kam chcete kufor poslať, jeho hmotnosť a rozmery. Po vytvorení objednávky je potrebné za ňu vopred zaplatiť a nasledujúci pracovný deň môžete vyhľadať kuriéra, ktorý váš kufor vyzdvihne. Svoju zásielku môžete sledovať online počas celej jej cesty a vďaka mobilnej aplikácii máte svoje kufre prakticky vo vrecku.

Ako správne zbaliť kufor na dovolenku?

Prekvapuje vás, že si musíte baliť kufor? Nemajte obavy, žiadne zložité balenie nie je potrebné, kufor je sám o sebe pevný. Keďže všetky zásielky sa triedia na depexových pásoch a dopravníkoch, kufor je potrebné zabaliť do krabice bežného tvaru. Ak takúto veľkú škatuľu nemáte, môžete si ju vyrobiť sami z jednotlivých listov kartónu, ktorými kufor obalíte. Potom ho môžete obaliť strečovou fóliou a kufor je pripravený na cestu. Pozrite si náš videonávod, ako správne zabaliť kufor!

Naše odporúčania na záver

Napriek tomu, že sa zásielky strácajú minimálne, môže sa to stať. Je však menej pravdepodobné, že sa stratí v prepravnej spoločnosti ako na letisku. Preto odporúčame zabaliť si do kufra menej cenné veci – oblečenie, kozmetiku atď. Vo všeobecnosti platí, že drahšie predmety alebo dokonca hotovosť by ste si mali vziať so sebou do príručnej batožiny priamo do lietadla.

Do kufra si dajte veci, ktoré počas prvých dní dovolenky nebudete potrebovať. Zásielky doručujeme v 95 % prípadov v deň vopred oznámený, ale môžete patriť medzi zvyšných 5 %, keď sa zásielka oneskorí o deň alebo dva. Všetky prímorské hotely majú recepciu, ktorá je vždy obsadená. Stačí teda na recepcii oznámiť, že očakávate zásielku, a môžete sa v pokoji vybrať na pláž.

Páči sa vám spôsob cestovania s prázdnymi rukami? Potom neváhajte a včas si rezervujte prepravu batožiny!

Scroll to Top